- Žaliosios citrinos ar kitos citrusinio vaisiaus
- Gvazdikėlių
- Vilkdalgio šaknies milte
- Uždengiamo stiklinio ąsočio plačiu kaklu
- Nedidelio šaukštelio
- Prieskonių
- Receptų paveikslėlių
- Mažų virtuvinių įrankių
- Baltų ryžių
- Miltų
- Baltos žvakės
Citriną prismaigstyti gvazdikėlių ir išvolioti vilkdalgio milteliuose. Tegul vaisius pakabo kol išdžius. Į ąsotį sudėti maisto gaminimo simbolius. Į tarpus priberti ryžių. Vaisių uždėti ant viršaus. Ąsotį uždengti ir pastatyti ant virtuvinio stalo ar spintelės. Aplink ąsotį pabarstyti miltų sukuriant magišką žiedą. Uždegti baltą žvakę ir sakyti:
Sėkmės ąsoti, suteik mano patiekalams nepakartojamą skonį. Kada papurtysiu ąsotį, palaimink troškinį, duoną ar pyragą. Tegul draugai, atėję paskanauti mano viralų, kepsnių ar kepinių, apsąla iš malonumo.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą